Hirdetés

A Plague Tale: Innocence - szeressük együtt a patkányokat!

|

Megdöbbentően jó játék lett az Asobo Studio játéka, a szerkesztőségben is erről suttog mindenki. Nem csak nálunk gondolják ezt így, az alkotók pedig büszkék az elért eredményekre.

Hirdetés

Engem már személy szerint ott megvett a játék, hogy Sean Bean (halál nélkül) verset mondott ebben a trailerben, de nagyon megörültem, amikor Chava és mazur is hiperventillálva mesélt arról, milyen kellemes csalódás a Focus Home Interactive égisze alatt megérkezett kalandjáték.

Hirdetés

Szerencsére nem maradtunk egyedül ezzel az álláspontunkkal, a szakmabeliek kifejezetten szeretik az A Plague Tale: Innocence élményét, és az alkotók rá is mentek a hencegésre legújabb videójukkal, amelyben kiemelik a nekik kedves idézeteket, és egy nagyon hangulatos montázzsal akarnak mindenkit rávenni a vásárlásra.

Tényleg megér egy próbát a játék, nálunk is szépen rárepül az egész csapat, hamarosan pedig Chava is megírja nektek részletesen élményeit. Addig is osszátok meg velünk, hogy ti mit gondoltok a játékról!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)