Hirdetés

A Plague Tale: Innocence - Sean Bean verset mond az új trailerben

|

Mi lehet még nyomasztóbb egy patkányokkal és pestissel teli világnál? Az, ha erről Sean Bean mesél.

Hirdetés

Van abban valami groteszk stílusosság, hogy pont az a színész szaval verset egy halálról és elmúlásról szóló játék trailerében, aki megszámlálhatatlanul sokszor halálozott már el a filmjeiben. 

Hirdetés

Akár emiatt választotta ki őt a Focus Home Interactive a feladatra, akár nem, Sean Bean teljes beleéléssel ismerteti meg a világgal William Blake "The Little Boy Lost" c. versét, miközben jeleneteket láthatunk az Asobo Studio által fejlesztett, komor hangulatú akció-kalandjának játékmenetéből: 

A Plague Tale: Innocence május 14-én jelent meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Ha kimaradt volna a drámai launch trailer, érdemes pótolni a fenti videó után. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)