Hirdetés

Így játszhatod legolcsóbban a tavalyi év egyik legjobb játékát

|

Már nem kell leárazásra várnod, ha kipróbálnád az elmúlt év egyik legnagyobb meglepetését Xbox One-on.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt jelentette be a Microsoft, hogy az Xbox Game Pass kínálatába PC-n bekerült a GRIS, a Children of Morta, valamint az A Plague Tale: Innocence. Ma az is kiderült, hogy konzolon más játékokat hoz a következő frissítési hullám, de az Asobo Studio tavalyi kalandjátéka a One-osok számára is elérhetővé válik.

Hirdetés

Január 23-ától, azaz holnaptól lehet vele játszani, ahogy az Indivisible-lel is. Ezeket január 30-án a Sea Salt követi (PC-n és konzolon egyaránt), valamint a Fishing Sim World: Pro Tour, ami, ahogy a neve is sugallja, egy horgászós játék, szóval már csak azért is érdemes lesz kipróbálni, hogy lássatok ilyet, ha még nem.

A napokban a Children of Morta, a Frostpunk, a Grand Theft Auto V, a Sword Art Online: Fatal Bullet és a Tekken 7 is elérhetővé vált vagy válik, utóbbi három csak Xbox One-on, illetve a ScourgeBringer PC-n. Ha a Middle-earth: Shadow of Mordor, a Resident Evil 4, a Saint's Row The Third, a The Division vagy a Tomb Raider: Definitive Edition a listátokon van, de halogattátok, most már ne várjatok tovább, ezeket ugyanis hamarosan (várhatóan a hónap végén) kiveszik a kínálatból.

Az Xbox Game Pass Ultimate első hónapja most 300 Ft, majd havonta 4190 Ft-ba kerül. Ha nem akartok Goldot és csak One-on használnátok a Game Pass-t, 3000 Ft-ért választhatjátok a csak konzolos előfizetést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)