Hirdetés

A Playstation 4 játékok még lemezen érkeznek

|

Jim Ryan, a Sony Computer Entertainment európai részlegének vezetője szerint még nem lehet lemezes játék nélkül konzolt kiadni.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy az utóbbi egy-két évben rengeteget fejlődött a Sony a digitális eladások terén, mégis a lemezeket tartja a fő terjesztési formának. Bár a digitális letöltés népszerűsége egyre csak nő, a Sony egyelőre a Blu-ray formátumban látja a jövőt.

Jim Ryan, a Sony Computer Entertainment európai részlegének vezetője ezt azzal magyarázta, hogy a PS4 játékok annyi helyet foglalnak majd, hogy sok (főleg európai) ország esetében akár több napig is eltarthatna egy-egy játék letöltése, ami nem túl megnyerő. A Sony elnöke azt is hozzátette: arra ösztönzik az új konzolra fejlesztő cégeket, hogy minél jobban használják ki a Blu-ray lemez 50GB-os kapacitását, ami tovább növeli a játékok méretét. 



Szóval biztosra vehetjük, hogy a digitális terjeszkedés mellett az elkövetkező pár évben még maradnak a jól bevált, lemezes megoldásnál. Szerintetek ez jó hír?

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)