Hirdetés

A PlayStation 5 kihozza a maximumot a Ratchet & Clankből

|

Fontos patchet kap a 2016-os Ratchet & Clank reboot, minek következtében a Sony új generációs konzolján búcsút inthetünk a 30 fps-es korlátnak.

Hirdetés

Szép lassan egyre több (egykori) PS4-exkluzív játékhoz készül utólag olyan update, amelynek köszönhetően levetkőzi korlátait PlayStation 5-ön és szárnyalni kezd, a mindeddig 30 kockában limitált képfrissítési ráta hirtelen megduplázódik. Mondanunk sem kell, milyen sokat jelent ez játszhatóság szempontjából. Arra, hogy a Bloodborne hasonló gondoskodásban részesüljön, a jelek szerint még egy darabig nem kerül sor, ám a 2016-os Ratchet & Clank április folyamán meg fog táltosodni, ha a Sony új generációs konzolján futtatjuk.

Hirdetés

A biztató fejleményről a Twitteren számolt be az Insomniac Games, és egyúttal arra is emlékeztetett, hogy március 31-ig, azaz szerdáig még ingyen hozzáadható a fiókunkhoz a reboot, akár rendelkezünk PlayStation Plus előfizetéssel, akár nem. Szóval ha még nem tettétek, mindenképp húzzátok be, mivel egy valóban kiváló akció-platformerről van szó.

Nincs már túl messze a folytatás sem, a Ratchet & Clank: Rift Apart június 11-én érkezik PlayStation 5-re. Addig kényelmesen végig lehet játszani az előző részt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)