Hirdetés

A PlayStation 5 letöltés közben furcsa hibát produkál

|

A Sony egyelőre nem reagált arra, hogy dolgozik a probléma elhárításán, amit a játékosok jelenleg a PS5 teljes gyári visszaállításával oldhatnak csak meg.

Hirdetés

Noha egy fél éve már, hogy számoltuk a napokat, amikor végre megjelennek az új konzolok, azt azért eddigi konzolos tapasztalataink alapján sejtettük, hogy a rajt nem lesz teljesen zökkenőmentes. Olyan brutális hibákba egyelőre nem futottunk bele, mint az Xbox 360-as "red ring of death", de azért az Xbox Series X és a PlayStation 5 is produkált már furcsaságokat a megjelenés óta. Most ismét a Sony platformján ütötte fel a fejét egy meglehetősen kellemetlen jelenség.

Hirdetés

Arról már korábban is beszámoltunk, hogy a PS5 bizonyos esetekben rosszul telepíti a Call of Duty: Black Ops Cold Wart, és ennek kapcsán előfordulhat, hogy a PS5 verziót nem engedi letölteni a rendszer. Most, hogy a konzol már az egész világon megjelent, egyre több beszámoló érkezik, hogy nem egy CoD specifikus esetről van szó.

Az Eurogamer újságírója például a Mortal Kombat 11 Ultimate Edition esetében futott bele a jelenségbe, melynek következtében, a konzolja kizárólag a PS4 verziót volt hajlandó futtatni. A feljavított változatot semmilyen varázslással nem sikerült működésre bírni, ugyanis az bekerül a letöltési sorba, de valamiért maga a letöltés nem indul meg.

Az ezzel kapcsolatos kérdésekre a Sony egyelőre nem reagált, tehát nem tudni, hogy dolgoznak-e már a probléma megoldásán. Aki esetleg szembesült hasonlóval, az előtt egyelőre egyetlen út áll: gyári visszaállítást végrehajtani a gépen.

Ez már csak azért is kellemetlen, mert így az összes már telepített játékot lehet elkezdeni újra letöltögetni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)