Hirdetés

A PlayStation áruházában is beindult a Black Friday, rengeteg játék lett akciós

|

Több, a Game Awards által év játékra díjra jelölt címet is nyomott áron húzhattok most be.

Hirdetés

Tegnap az Xbox srácai nyomták meg a fekete gombot, és természetesen a PlayStation csapata sem maradt tétlen akciózás terén. Ha felnéztek a PlayStation Store-ba, akkor több tucat minőségi, AAA játékot láthattok áthúzott árcímkékkel a platform felhozatalában.

Mint minden Black Friday során, most is egy rakat játék került az akciós kosárba, és ezek között bizony vannak díjnyertes vagy díjra jelölt darabok.

Akit csak a nyers, ömlesztett lista érdekel (amely elég tetemes, meg sem próbáljuk átmásolni ide), annak természetesen itt van a vonatkozó aloldal, de ahogy mindig, úgy mi most is összeszedtünk nektek néhány ajánlatot. Kézműves akciózás, ha úgy tetszik.

Hirdetés

Ha mást nem is, akkor a lenti címek valamelyikének beszerzését érdemes lesz megfontolnotok a következő néhány napban.

Szerencsére nem csak egy napos őrületről van szó, az akciós árak november 29-ig élnek, ne felejtsetek el időben lecsapni a választottatokra!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)