Hirdetés

A PlayStation-ös változatot láthatjuk az új Cyberpunk 2077 gameplay trailerben

|

A készítők a játék elejéből mutattak meg néhány percet előbb PlayStation 4 Prón, majd PlayStation 5-ön.

Hirdetés

Mintha nem hype-olta volna már így is eleget, úgy szórja az újabb anyagokat a CD Projekt RED a Cyberpunk 2077-hez. El sem tudjuk képzelni, milyen ütemezéssel promózták volna a játékot, ha mégis megjelenik novemberben.

A múlt héten az xboxos változat mutatkozott be, valamint ránk öntöttek egy rakás további anyagot, amikben Keanu Reeves és a zene kapta a főszerepet, most pedig a PlayStation 4-es kiadás kapott közel hét percet a rivaldafényben.

Hirdetés

Alapvetően azt láthatjuk, hogy PlayStation 4 Prón milyen lesz majd a játék, de mivel PlayStation 5-ön a visszafelé kompatibilitás miatt eleve futni fog, ezt is megmutatták. Fontos, hogy az új konzol képességeit csak jövőre fogja igazán kihasználni, úgyhogy ne csodálkozzatok, ha kissé elavultnak, nem kimondottan next-gennek tűnik a látvány. Egyébként teljesen korrekt, látszólag problémamentesen, simán fut, és ez a fontos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)