Hirdetés

A PlayStation Plus februári ingyen játékai egészen változatosak

|

Van minden: sport, tycoon és akció is jut az előfizetőknek.

Hirdetés

Februárt bizonyára sok PlayStation-tulajdonos a Horizon Forbidden West miatt várja, de aki nem akar új játékra költeni (vagy egyáltalán pénzt kiadni), viszont van aktív PlayStation Plus előfizetése, ebben a hónapban is három játékot kap ajándékba.

Szokás szerint két PlayStation 4-es, de a visszafelé kompatibilitás miatt PlayStation 5-ön is kifogástalanul futó, valamint egy PlayStation 5-re optimalizált, PS4-en nem játszható játék vár ránk.

Hirdetés

Szűkebb réteget szólít meg, de egészen érdekes az EA Sports UFC 4, amiben nem elég püfölni a gombokat ellenfeleink leterítéséhez, gondolkodni, taktikázni kell, mert ha nem osztjuk be jól harcosunk energiáját, kifárad és KO lesz a vége. Tesztünket az iménti linken olvashatjátok.

A másik PS4-es ajándék a Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure, ami tulajdonképpen a Borderlands 2 DLC-je, de önállóan is elérhetővé tették, hogy aki szeretne, ezzel melegíthessen a Tiny Tina's Wonderlandsre. Ez a PS5-ös változathoz nem kínál hozzáférést, de egyébként sincs számottevő különbség.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A PS5-tulajoknak a Planet Coaster Console Edition jár, ami a RollerCoaster 3 óta a legjobb vidámparképítős játék, és meglepően jól működik konzolokon is. Akinek nincs még PlayStation 5-je, a PlayStation Store-t böngészőből megnyitva azért hozzáadhatja majd a játékot a könyvtárához.

Mindegyik február 1-jétől lesz elérhető, és február 28 lesz az utolsó nap, amikor ingyen behúzhatjuk őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)