Hirdetés

A PlayStation új hűségprogramjával egy rakás extrát szerezhetsz – még pénzt is

|

A PlayStation Stars hűségpontokkal PSN-valutára és digitális tartalmakra lehet rámenni.

Hirdetés

Az átalakított, kibővített PlayStation Plusszal a Sony igyekezett egy hasonló szolgáltatást kínálni a PlayStation-tulajoknak, mint amilyet a Microsoft garantál az xboxosoknak a Game Pass képében, a legújabb lépésével pedig a vállalat próbál még jobban a játékosok kedvében járni.

A PlayStation Stars lényegében egy vásárlói hűségprogram, amely várhatóan még idén el fog indulni.

Hirdetés

A hűségprogramhoz mindenki csatlakozhat, aki rendelkezik PlayStation-konzollal, a PlayStation Plus előfizetők számára pedig további előnyökkel jár részt venni benne - hasonló dolgot kell elképzelni, mint amilyen a Microsoft Rewards. A képlet egyszerű: a PS-es játékosok a bejelentkezéssel és bizonyos tevékenységek végzésével jutalompontokat szereznek, amiket aztán a PSN-tárca feltöltéséhez használhatják fel vagy más PlayStation Store-termékekre válthatják be.

A PS Plus-előfizetésért és a PS Store-on keresztül végzett vásárlások után is járnak pontok. Már pusztán a havi egy bejelentkezéssel is lehet pontot bezsebelni, de a bonyolultabb kihívások között van versenyek megnyerése, egyes PlayStation-trófeák megszerzése vagy éppen az, ha elsőként platinázunk ki egy játékot a saját időzónánkban. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyes dolgokért pedig digitális loot is jár különböző gyűjtögethető tárgyak képében, amiket a kék tábor biztosan értékelni fog (például kedvelt karakterek figurái vagy a Sony innovatív történelméből merítő eszközök). Felmerülhet a kérdés, hogy lehet-e majd ezekkel a cuccokkal kereskedni, mintha csak NFT-k lennének, a PlayStation reklámért, hűségért és licencelt termékekért felelős alelnöke, Grace Chen azonban határozottan nyilatkozott erről a The Washington Postnak:

"Nem NFT-kről van szó. Határozottan nem. Nem lehet velük kereskedni vagy eladni őket. Nem használunk semmilyen blokklánc-technológiát, és garantáltan nem NFT-k."

Egyelőre nem tudni, hogy mikor fog elrajtolni a PlayStation Stars, csak azt, hogy valamikor idén.

Nektek tetszik a Sony ötlete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)