Hirdetés

A PlayStation újabb exkluzívja jön PC-re, még idén megjelenik

|

Kratos, Peter Parker és Nathan Drake mellett még egy hősnek kell majd helyet szorítani a gépünkön.

Hirdetés

Kimagaslóan az idei a legjobb éve a PC-s tábornak, ha pusztán a kedvenc platformjukra ellátogató PlayStation-játékok számát nézzük. Eddig beköszönt a God of War és a Marvel's Spider-Man, de az Uncharded: Legacy of Thieves Collection és a Marvel's Spider-Man: Miles Morales megjelenése sincs már messze. Hozzájuk csatlakozik rövidesen a Sackboy: A Big Adventure is.

A bejelentés valószínűleg sokkal nagyobb meglepetésként ért volna bennünket, ha az iparág egyik legrosszabbul őrzött titkaként nem szivárog ki már jóval korábban, hogy a Sumo Digital PS5-ös nyitócímként debütált, illetve PlayStation 4-re is megjelent platformeréből PC-s változat készül.

Hirdetés

Ha volt is ezzel kapcsolatban bármi bizonytalanság, azt a PlayStation Latinoamérica YouTube-csatornájára felkerült trailer egy szempillantás alatt szertefoszlatta, ugyanis most már biztos, hogy október 27-én megjelenik PC-re a Sackboy: A Big Adventure. A Steamen és az Epic Games Store kínálatában is megtaláljuk majd.

Amennyiben a konfigurációnk alkalmas rá, úgy 4K felbontást és 120 fps-t is kisajtolhatunk belőle, illetve kiélvezhetjük a DLSS- és a VRR-támogatás előnyeit, akár ultraszéles monitoron is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)