Hirdetés

A pletykák szerint a Team Bondi csődben van.

|

Nagy a gond az L.A. Noire-t készítő ausztrál csapat háza táján.

Hirdetés

Majd egy hónapja számoltunk be arról, hogy a Rockstar többé nem hajlandó az ausztrál fejlesztőkkel dolgozni. Már akkor sejteni lehetett, hogy egy ilyen stratégiai partner elvesztése komoly következményekkel jár majd.

Egy hónappal később már mindenki arról beszél, hogy a fejlesztőcég, a Team Bondi csődbe jutott. A stúdió vezetője, Brandon McNamara megpróbálja beleolvasztani a csapatot a KMM Studiosba. Erről egyelőre hivatalos állásfoglalás nincs, de KMM alkalmazottak szerint meglepő lenne, ha nem így történne. Szintén anyagi zűrbe jutott a Depth Analysis nevű cég, akik az L.A. Noire arcmozgatásáért feleltek, lévén az "alig kerestek néhány fillért a játékkal" mennyiségű bevételük volt a munkából.

Egyébként a KMM Studios sincs túl könnyű helyzetben: egy parkolópályára állított Mad Max videójáték mellett most csak egy munkájuk van, a novemberben megjelenő Happy Feet 2 film videójátéka - utána egyelőre nincs semmi fejlesztenivalójuk. 

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)