Hirdetés

A pornókirály cége miatt szállt el a UPC szolgáltatása

|

Most már lehet tudni, hogy a Doclerweb terelte el véletlenül a UPC forgalmát. A netszolgáltató ingyen filmekkel igyekszik vigasztalni ügyfeleit.

Hirdetés

Talán emlékeztek még rá, amikor megírtuk, hogy november 2-án megbénult a UPC hálózata, később kiderült, hogy egy hazai internetes cég rendszerének félrekonfigurálása okozta a hibát, akik amúgy nincsenek kapcsolatban a UPC-vel.

Az Index írta meg, hogy ez a "hazai internetes cég" a Doclerweb (főleg szerver hosztingot és egyéb céges IT-megoldásokat kínáló vállalat) volt, amely Gattyán György nevéhez köthető, aki köztudottan a 2001 óta működő Livejasmin.com nevű, streaming technológiára épülő, felnőtt-tartalom szolgáltatást nyújtó webkamerás oldal tulajdonosa is többek között, és egyébként 2012-ben Magyarország harmadik leggazdagabb embereként tartották számon. Ennek ellenére nem ő kínál kárpótlást a UPC egy napig idegeskedő ügyfeleinek, a netszolgáltató Facebookon jelentette be, hogy kábeltévés videótárukon ingyenes filmekkel nyújtanak vigaszt a netezőknek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)