Hirdetés

A Portal 2-re pályázik az EA

|

Szívesen lenne a Valve logikai FPS-ének kiadója az Electronic Arts

Hirdetés

A kétbetűs kiadó EA Partners részlege, amely a nem belsős fejlesztésű játékok kiadására jött létre szívesen venné, ha a Valve végül rajtuk keresztül jelentetné meg a Portal 2-t (is).

Tudvalevő, hogy a Valve és az EA között gyümölcsöző viszony áll fent már évek óta, mióta a 2005-ben kötött megállapodás értelmében utóbbi adhatta ki a Half-Life 2 GOTY kiadását és a Counter-Strike. Source-ot PC-re, illetve a Half-Life 2-t Xbox-ra. Továbbá ha itthon kicsit jobbra nézek, egy EA Classics kiadású The Orange Box is szemet szúr, amiben ugye minden földi jót belepakoltak -köztük a Portalt is. Csoda hát, hogy a Portal 2-t is örömmel venné repertoárjára az EA? A kiadó részéről David DeMartini nyilatkozta nemrég, hogy már folynak a tárgyalások a Valve-al erről, de végleges megállapodás még nem született. Érveivel rámutatott, hogy eddigi kapcsolatuk is felhőtlen volt a Valve-al, hisz számos jó üzletet csináltak ők már a Steamen, és a Valve is jól járt akkor, mikor őket választotta dobozos játékainak kiadásakor. Ennek ellenére néhány pletyka felmerült az idei Gamescomon, hogy a Valve esetleg más kiadókkal is szívesen egyeztetne, számára a legelőnyösebb megállapodás érdekében. Mondjuk ki nem tenne így? Ebben legkésőbb február 9-ig tuti dűlőre jutnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)