Hirdetés

A Portal játékok írója nagyon szeretné megcsinálni a harmadik részt

|

Mielőtt kiöregszik a játékfejlesztésből, még elkészítené a Portal sorozat harmadik epizódját.

Hirdetés

Hadilábon áll a Valve a sorozatok harmadik epizódjának elkészítésével. Arról már letettünk egy ideje, hogy a Half-Life valaha számozott folytatást kap, a Portal harmadik felvonásáról azonban jóval kevesebbet beszélünk, pedig sokszor emlegetik a valaha volt legjobb videojátékok között.

Most az első és a második rész írója, Erik Wolpaw beszélt arról, hogy már nagyon ideje lenne visszatérni a franchise-hoz.

Hirdetés

Wolpaw hatalmas munkát végez a Valve-nél, a két Portal játék mellett olyan címeken is dolgozott, mint az Artifact és a Half-Life: Alyx. Most a Kiwi Talkz podcastben a korábbi munkái mellett arról is beszélt, hogy mi az, amit a visszavonulása előtt még mindenképp meg szeretne valósítani.

"El kell kezdenünk a Portal 3 fejlesztését, ez az én üzenetem. Bármit, amit meg tudunk valósítani, neki kell állnunk. Én sem leszek már fiatalabb, és lassan elérjük azt a pontot, amikor már őrültség lenne azon gondolkodni, hogy elkészítsük a Portal 3-at."

Wolpaw felhívta a Portal rajongók figyelmét, hogy érdemes lenne kifejezniük az érdeklődésüket egy lehetséges folytatással kapcsolatban, bár elmondta, valószínűleg ez semmilyen hatással nem lenne a döntéshozók véleményére, ártani viszont biztos nem tudnak vele.

A Portal 2 megjelenése óta már több mint 10 év telt el, így a fejlesztőknek már bőven volt idejük, hogy friss ötletekkel és izgalmas új sztorival lássanak el egy esetleges harmadik epizódot. Wolpaw-nak mindenesetre megvannak az elképzelései, ezekről azonban nem mesélt, ezeket tartogatja, hátha egyszer Gabe Newell leszól és zöld utat ad a Portal 3-nak.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)