Hirdetés

A pórul járt SimCity játékosok 8 címből választhatnak

|

Akik nem jutottak be saját városukba a játék indulásakor, azok választhatnak egyet a felsorolt 8 játék közül.

Hirdetés

Bár csak később mondta ki a Maxis, a SimCity tulajdonképpen egy MMO, és mint minden MMO játéknál, az indulás problémás volt. Itt az volt a különbség, hogy egy városmenedzsmentről van szó, amit az emberek egyedül is élvezhetnének.

Az EA rendszere sajnos ezt nem teszi lehetővé: a SimCity folyamatos online kapcsolatot igényel, emiatt össze is omlottak a szerverek szépen, abban a pillanatban, amint megrohanták őket a játékosok. Természetesen azonnal fellángolt az általános harag az EA, a Maxis és a világegyetem ellen, és ahogy látjátok, foganatja is lett az elégedetlenség hangjainak. Az EA már korábban közölte, hogy igyekszik majd kompenzálni a szerverproblémákat, és most 8 játékot fel is kínált a kezdetben város híján csak magukban dühöngő polgármestereknek.

Battlefield 3 (Standard Edition)

Bejeweled 3

Dead Space 3 (Standard Edition)

Mass Effect 3 (Standard Edition)

Medal of Honor Warfighter (Standard Edition)

Need For Speed Most Wanted (Standard Edition)

Plants vs. Zombies

SimCity 4 Deluxe Edition

Azért akadnak ezen a listán olyan címek, amelyek jó időre lefoglalhatják az egyébként városépítéssel foglalatoskodó játékosokat. Ti mit választanátok ezek közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)