Hirdetés

A Pragmata első trailere a legfurább bemutatkozás a Death Stranding óta

|

A Capcom új, titokzatos játékának első előzeteséből nem sok konkrétum derült ki, csak annyi, hogy Kojima egészen biztosan felvonta a szemöldökét.

Hirdetés

A Sony PlayStation 5-ös eseményén bemutatkozó játékok nagyrészéről viszonylag jól ki lehetett találni, hogy miről fognak majd szólni, viszont a Capcom titokzatos sci-fi játéka teljesen az ellenkező irányba ment és bemutatott egy olyan előzetest, ami majdnem van annyira bizarr, mint bármelyik Death Stranding előzetes.

Hirdetés

A videó alapján a Pragmata valamilyen katasztrófa után játszódik, ahol a történet szkafanderes főhőse egy speciális berendezés segítségével próbálja meg felidézni az egykor itt élő emberek utolsó pillanatait. A főszereplő már éppen kapcsolatba lépett egy rejtélyes kislánnyal, mikor egyszer csak belép a légtérbe egy műhold, rövidesen hőseink pedig már a Hold felszínéről néznek vissza a Földre.

Nagyon sokat ehhez nem igazán lehet hozzáfűzni, és nyilván rengeteg kérdésünk is maradt (főleg, hogy lesz-e plágium miatti odaszólás Kojima részéről), de mindenképpen kíváncsiak vagyunk rá, hogy ebből mi fog kisülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)