Hirdetés

A Project Cars 3 verdái új magyar feliratos előzetesen virítanak

|

Befutott az augusztus 28-án PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelenő Project CARS 3 legújabb előzetese.

Hirdetés

RG nemrég részletes előzetest írt a Project Cars 3-ról, ebből a cikkből pedig nem maradtak ki a játék hiányosságai és bosszantó aspektusai sem -  gépi ellenfelek például rendszeresen azzal szórakoznak, hogy kipörgessék a játékost. Nagyon reméljük, hogy ezek legalább egy részét sikerül majd orvosolni a Slightly Mad Studios csapatának, elvégre kevesebb mint egy hónap választ el bennünket a megjelenéstől.

Hirdetés

Amíg pedig a fejlesztők a háttérben viharos sebességgel dolgoznak a finomhangoláson, a kreatív csapat egy látványos előzetest tett ki a kirakatba. Az új trailer a szépen csengő "What Drives You" címet kapta, a narrátor pedig egy megkapóan filozofikus gondolatmenet vezet le az alábbi videóban. Mindezt ti magyar felirattal kapjátok meg, mert ennyire szeretünk benneteket.

Érkezett az előzetes mellett egyébként pár új Project Cars 3 kép is, ezeket ebben a galériában találjátok meg:

A Project Cars 3 még ebben a hónapban megérkezik, egészen pontosan augusztus 28-án fog megjelenni a játék PC-re, illetve PlayStation 4 és Xbox One konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)