Hirdetés

A Project CARS 4 lesz a valaha készült legrealisztikusabb szimulátor?

|

A Slightly Mad Studios vezetője nagy dolgokat ígér a negyedik Project CARS kapcsán.

Hirdetés

Csak pár hónapja jelent meg a Project CARS 3, amivel stílust váltott a Slightly Mad Studios, ez pedig nem minden rajongó tetszését nyerte el, viszont pont emiatt sok új követőre is szert tett a széria. Akárhogy is, a csapat nem fejezte be a munkát, máris formálódik a háttérben a Project CARS 4, amellyel kapcsolatban még ambiciózusabb terveik vannak, mint a harmadik rész esetében. 

A stúdió vezérigazgatója, Ian Bell Twitteren avatta be követőit a Project CARS 4-et érintő terveik egy részébe. Noha azóta már törlésre kerültek a tweetek, így is sikerült megörökíteni őket az utókornak, ezáltal a GT Planetnek köszönhetően megtudhattuk, hogy az új játék a Madness 2.0-s grafikus motort fogja használni, és úgy gondolja, hogy minden szempontból a valaha készült legreálisabb szimulátort fogják megteremteni.

Hirdetés

Példája szerint minden egyes levél árnyékot fog vetni a többi levélre, így feltételezhető, hogy a Project CARS 4 a valós idejű ray tracing technológiát fogja használni az árnyékok megjelenítéséhez. 

Ez egyfelől igencsak komoly ígéret, amivel mostanság csínján kell bánni, másrészt viszont Bell azt jelzi vele a rajongók felé, hogy igyekeznek visszatérni a szimulációs gyökerekhez, amilyen a Project CARS 1-2 is volt. Ti örültök ennek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)