Hirdetés

A Project M olyan, mint egy ázsiai Detroit: Become Human

|

Az NCSoft meggyőző trailerrel mutatta meg, hogy mit tud az Unreal Engine 5-ös interaktív játéka.

Hirdetés

Számos stúdió próbálta már összemosni a filmeket a videojátékokkal, ezért nehéz eldönteni, hogy hol kezdődik az egyik és hol végződik a másik. Sétálószimulátorok, interaktív filmek és hasonló projektek keresztezik azon játékosok útját, akiknek a gameplay másodlagos, és inkább a sztoriban, az annak helyet adó világban vagy pusztán egy hangulatban merülnének el. A Quantic Dream igazi szakértő ezen a területen, játékaiban behatároltak a gameplay-lehetőségek, viszont a karakterek, a döntések, a sztori és a látványvilág elsőrangú, legutóbb például a Detroit: Become Humannal virított nagyot a stúdió. Hasonló koncepciójú játékot leplezett le a dél-koreai NCSoft is a Project M képében, noha látszólag androidok nélkül. 

Hirdetés

A Project M az Epic Games új generációs motorjával, az Unreal Engine 5-tel készül, az ígéretek szerint élethű grafikával, filmszerű átvezetőkkel, részletgazdag karakterekkel, arckifejezésekkel és mozgásokkal, amihez az NCSoft a legmodernebb technológiákat hívta segítségül a 3D szkennelés, a motion capture, a vizuális effektek és hasonló innovációk képében.

A debütáló trailer a fő sztoriból ad ízelítőt, egy barátnő halálát és egy férfi bosszúját mutatja be. A Quantic Dream játékaihoz hasonló stílusban számíthatunk QTE-részekre és természetesen a döntéseink befolyásolják majd a cselekményt, valamint a befejezést is. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A közlemény szerint a trailer egyben az "NCing", az NCSoft új, nyílt kutatási és fejlesztési kultúrájának első hivatalos próbálkozása, amely kísérletezésre ösztönzi a munkatársakat. Izgatottan várjuk, milyen eredményre vezet ez a kezdeményezés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)