Hirdetés

A Project: The Perceiver olyan, mintha a Sekiro és a Ghost of Tsushima szerelemgyereke lenne

|

A kínai Papergames vadonatúj projektje egy nyílt világú multiplatform akciójáték lesz.

Hirdetés

Alaposan el vagyunk látva Ázsiában játszódó vagy ázsiai ihletésű videojátékokkal, így a kultúra rajongói nem fognak hiányt szenvedni a következő években: az Omega Force egy Monster Hunter-klónon, a Wild Heartson dolgozik, a Team Ninja szamurájos szerepjátéka, a Rise of the Ronin két év múlva köszönhet be, de előtte még meglepnek minket egy soulslike RPG-vel a Wo Long: Fallen Dynasty képében. A következő Yakuza játék és az Assassin's Creed Codename Red ugyancsak úton van. 

A lista végére felírhatunk egy újabb nevet is, ugyanis a Papergames és a 17ZHE Studio egy hétperces trailer kíséretében jelentették be a közös projektjüket, a különleges Project: The Perceivert. 

Egy nyitott világú akciójátékról van szó, amely első látásra tényleg a Sekiro: Shadows Die Twice és a Ghost of Tsushima látványos keverékének tűnik: előbbiből az intenzív kardpárbajokat, utóbbiból a felfedezés stílusát és a hangulatvilágot idézi meg. A kínai készítők egyelőre nem sok mindent árultak el a játékról, de az biztos, hogy eszmék csapnak majd össze egy a káosz szélére sodródott fantáziavilágban, amelyben bőven jelen vannak a természetfeletti elemek is.

Hirdetés

A játékmenet során a legkülönfélébb karakterekkel találkozhatunk majd és különféle maszkokat használva pörgős csatákban vehetünk részt, valamint titkokat fedhetünk fel. Nézzétek meg az alábbi videót, az valamelyest támpontot ad ahhoz, hogy mire számíthatunk a koncepciótól: 

A Project: The Perceiver egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de azt tudni, hogy multiplatform lesz. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)