Hirdetés

A PS Store akciói most duplán érvényesek, ha van PS Plus előfizetésed

|

Elindult a Double Discounts akció, ami gyakorlatilag megtéríti a PS Plus előfizetésed díját, ha nagyobb címeket szeretnél felmarkolni.

Hirdetés

A PS Store a koronavírus járvány kitörése óta hatalmas akciókkal próbálja otthonmaradásra késztetni a PlayStation 4 tulajokat. A Double Discounts akciónak is ez a célja, de ez főleg akkor ütős, ha van PS Plus előfizetésünk, mivel a dupla diszkont kedvezmény eleve azt jelenti, hogy amennyiben élünk a szolgáltatás adta lehetőségekkel, kétszeresen leárazva zsebelhetjük be az adott címet.

Hirdetés

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha például lecsapnátok akármelyik Assassin's Creed játékra, vagy a The Crew 2 Deluxe Editionjére, esetleg megtetszett a PES 2020, akkor ezek 35 százalékos leárazással érhetőek el a PS Store-ban, de ha van PS Plus tagságotok, akkor ez akár 70 százalékra is felmehet. A Double Discounts akcióban elérhető címek listáját itt megtaláljátok.

Ha szeretnétek bevásárolni, akkor azt érdemes lesz június 10. előtt intézni, mivel addig tart az aktuális kedvezmény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)