Hirdetés

A PS Store júliusi akciója nem kegyelmez a pénztárcánknak

|

Megint egy nagy PlayStation leárazás érkezett, olyan címekkel, mint a Marvel's Spider-Man és a God of War.

Hirdetés

Ha így a nyár közepén valamilyen csoda folytán játékok nélkül maradtatok, akkor érdemes most beszerezni pár korábbi címet jelentősen leértékelve a PS Store legújabb leárazásában. A Sony erre a hónapra is durva akciókkal készült, és szinte biztos, hogy találni fogtok valamit a pénztárcabarát címek között, amivel elüthetitek majd július legizzasztóbb heteit.

Hirdetés

A July Savings promóció alatt beszerezhetitek az Assassin's Creed Odyssey-t, aminek minden DLC-t tartalmazó Gold Editionje 65 százalékkal, az alap kiadása pedig 72 százalékkal lett olcsóbb. A Devil May Cry 5-t is féláron lehet most beszerezni, a Marvel's Spider-Mannel együtt, aminek az ára szintén 50 százalékot esett júliusra (a kiegészítőké is, ha esetleg eddig hiányoztak). A God of War szintén akciós, így az alap kiadás ára már 5000 forint alá esett, de még a Deluxe kiadás sem kerül sokkal többe 6000 forintnál.

A teljes akciós felhozatalhoz kattintsatok ide. Lesz olyan cím, amit behúztok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)