Hirdetés

A PS3 Slim robbantott Japánban

|

Talán még emlékeztek rá, nemrégiben a Japán hardvereladási lista legvégén volt a PS3...

Hirdetés

Az augusztus 24-30 közötti adatok alapján (ez volt a Slim megjelenése előtti utolsó hét) a PS3-ból picivel több, mint ezer darabot adtak el.

Azonban azóta kissé megváltozott a világ, megváltoztak a dolgok. A Famitsu jelentése alapján (és láttuk a fotókat, hiszünk nekik) a PS3 Slimből első három nap alatt, amióta a piacon van Japánban egészen pontosan 152252 darabot (igen, 152ezer) adtak el, ami majdnem 150-szeres növekedés!!!! S méginkább hihetetlen a szám, ha tudjuk, hogy első két nap ebből "csak" 88000 volt...

Az Angol chart-track jelentése szerint (és erről ma már mi is beszámoltunk) a PS3 eladások az Egyesült Királyságban 1000%-al (igen, ezer százalékkal) nőttek... Ami szintén nem lebecsülendő teljesítmény.

A VGchartzra, amely bár nem teljesen megbízható, de legalább a világkörüli eladásokat figyeli, még nem futottak be friss adatok - pedig kiváncsi lennék a PS3 mekkorát javít majd világszerte...

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)