Hirdetés

A PS5-ös Quantum Error nemsokára újra megmutatja magát

|

Már csak pár napot kell várnunk a következő előzetesre.

Hirdetés

Március végén került bejelentésre a PlayStation 4-re és PlayStation 5-re készülő, belső nézetes kozmikus horrorlövölde; a Quantum Error játékmenete a fejlesztőcsapat két tagja szerint a Doom 3 és a Dead Space játékokra fog hasonlítani. 

Hirdetés

Egy rövid kedvcsinálón kívül még nem sok mindent láthattunk belőle, azonban a játék Twitterjén megjelent bejegyzés szerint ez június 6-án, a Future Games Show alkalmával megváltozik. A digitális show résztvevői között ugyanis ott lesz a Team Kill Media is, és egy új teasert terveznek megmutatni az este folyamán. A csapat azt is megerősítette egy későbbi tweet során, hogy a játékmenetbe fogunk kapni némi betekintést, méghozzá 4K/60 fps minőségben.

Ha kíváncsiak vagytok a Quantum Error új ízelítőjére, akkor tartsatok velünk június 6-án, 23:30-tól. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)