Hirdetés

A PSN-en is felbukkant a következő Call of Duty alpha változata

|

Újabb platformon észlelték a "Slipstream" kódnéven futó újdonságot.

Hirdetés

Habár hivatalos leleplezés továbbra sem történt, az őszre várt megjelenés előtt menetrend szerint sűrűsödnek a pletykák a soron következő Call of Duty kapcsán, ami állítólag Vanguard alcímmel kerül majd boltokba.

A Sledgehammer Games (Modern Warfare 3, Advanced Warfare, WWII) által fejlesztett játék elvileg ismét a második világháborúba kalauzol majd, de a szóbeszéd úgy tartja, hogy nagyon nyögvenyelősen halad a fejlesztése, s még a kiadó Activision is arra számít, hogy nem lesz átütő siker.

Hirdetés

Az elmúlt hét fejleménye volt, hogy a játék alfa verziója "Slipstream" kódnéven felbukkant a Battle.net hálózatán, azóta pedig a PlayStation Networkön is történt egy ilyen CoD-észlelés. A PS5-ös változat 35,322 GB-ot kóstál, míg a PS4-es 28,398 GB-ot, tehát nem hatalmas a különbség, de az utóbbi esetében egy 26,5 GB-os 1.01-es update-ről is beszámol a PlayStation Game Size Twitter-csatorna.

Ezzel már csak az xboxos hálózaton nem bukkant fel a következő Call of Duty, ami akár arra is utalhat, hogy a Sony és az Activision ismét nyélbe üt valamiféle időleges PS-exkluzivitást.

A PSN-re felkerült verzió alapján a játék címe továbbra is Slipstream, de ahogy arra a PlaystationSize is felhívja a figyelmet, a CoD-sorozatban eddig is változatos kódneveket ismerhettünk meg: az Infinite Warfare "GreenTables", a WWII "Storm Flood", a Modern Warfare 2019 "Pavelous" néven futott a fejlesztés alatt.

Magyarán a Call of Duty 2021 még simán lehet Vanguard, ami egyébként egy 2007-es, Wii-re és PS2-re megjelent Medal of Honor alcíme is volt már. Ez persze nem nagy szó ahhoz képest, hogy a két franchise közös tőről fakad, hiszen a CoD-szériát megalkotó Infinity Wardot a Medal of Honor: Allied Assault mögött álló 2015 Games egykori tagjai alapították.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)