Hirdetés

A PSN és az Xbox Live is megbénult karácsonyra

|

Az akcióért megint egy imádni való csapat a felelős, akik nem nézhették tétlenül, hogy mások jól szórakoznak a szeretet ünnepén.

Hirdetés

Ha valaki egy új konzolt talált a fa alatt, és ezt el is vitte volna egy körre karácsony este, az leginkább szitkozódva vághatta földhöz a kontrollert tegnap este, ugyanis sem a PlayStation Network, sem az Xbox Live szerverei nem voltak elérhetőek.

Mindkét szolgáltatás üzemeltetői azt írták, hogy tudnak a problémáról és igyekeznek mihamarabb orvosolni azt, de hosszú órákon keresztül nem tudtak játszani azok, akik a szórakozás online formáját választották volna. A problémát természetesen nem véletlen meghibásodás, hanem egy előre bejelentett támadás okozta.

 

A Lizard Squad néven futó csoport - akikkel az elmúlt hónapok során igencsak meggyűlt a baja a játékosoknak - most újra lecsapott. A csapatnak úgy látszik sikerült rendesen megbénítania a szolgáltatást, mert a szerverek sok helyen még most, péntek reggel sem elérhetőek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)