Hirdetés

A PUBG 2 nem egyenlő a New State-tel, a folytatás még mindig készül

|

Ha hihetünk a szivárogtatóknak, akkor a PlayerUnknown's Battleground új verziója valamikor 2022-ben jelenhet meg.

Hirdetés

Egy jól ismert és tisztelt PlayerUnknown's Battlegrounds bennfentes, PlayerIGN (akinek semmi köze az amerikai IGN magazinhoz) egy tweetben tisztázta a New State bejelentés keltette félreértéseket.

Az ő információi szerint ugyanis a PUBG: New State (ami egy mobilos játék lesz) nem egyenlő a PUBG 2-vel, aminek fejlesztése egy ideje már nyílt titok. A folytatás egy külön játék lesz, ami PC-re és konzolokra is érkezik.

Hirdetés

Egyelőre nem tudni, hogy a New State átkerülhet-e a nagyobb platformokra, de még ha ez meg is történik, a PUBG 2 akkor is egy külön projekt marad, ami PlayerIGN értesülései szerint valamikor 2022-ben érkezik majd.

A PUBG: New State 2051-ben, a PlayerUnknown's Battlegrounds jövőjében játszódik, több rombolható felületet, futurisztikus járgányokat, fegyvereket és több "új generációs újítást" is hoz majd. A megjelenési dátuma még nem ismert, de az előregisztráció már él Google Playen és iOS-en az App Store-on keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)