Hirdetés

A PUBG a jelenlegi konzolokon is játszható lesz 60 fps-sel

|

Nem kell várni a next-gen konzolokig az acélosabb képfrissítési sebességre, de ennek ára van.

Hirdetés

A PlayStation 5 és az Xbox Series S/X egyik nagy újítása, hogy az erősebb hardvernek köszönhetően számos korábbi játék futhat rajtuk gördülékenyen 60 fps-sel, amelyek között helyet kapott például a Fallout 4 és a Ghost of Tsushima is. De mi a helyzet azokkal, akik a jelenleg elérhető masinákból szeretnék kihozni a lehető legjobb teljesítményt, mondjuk az egyik legnépszerűbb battle royale, a PlayerUnknown's Battlegrounds esetében?

A játékosoknak egészen idáig be kellett érniük a 30 fps-sel, azonban a PUBG kilencedik szezonjának első frissítése valami olyasmit hoz magával, aminek minden teljesítményőrült örülhet.

Hirdetés

A patch megoldja, hogy a PlayStation 4 Pro és Xbox One X konzolokon futtathassuk a játékot 60 fps-sel, noha a magasabb framerate-nek ára van: a felbontást 1080p-re korlátozzák a fejlesztők. A PUBG Corp. elmondása szerint meg fogják vizsgálni annak lehetőségét is, hogy ezt az opciót elhozzák az alap konzolkiadásokra (tehát a PlayStation 4-re és Xbox One-ra), de egyelőre semmit sem ígértek biztosra.

A legfrissebb update egyébként magával hoz új tartalmakat is, mint amilyen a vulkanikus, dinamikusan változó pálya, a Paramo. Ha minden jól megy, a jövő hét folyamán meg is érkezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)