Hirdetés

A PUBG fejlesztői leszámoltak a csaló Terminátor-botokkal

|

A csapat átalakította a játék botjait pár hete, hogy élettelen céltáblákból valódi kihívást jelentő ellenfelekké válhassanak. A végeredmény egy picit sok lett.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds fejlesztői tavaly léptek egy merészet, és beraktak a játékba botokat, amik természetüknél fogva segítenek korai sikerélményeket szerezni a kezdőknek, és ezzel beleszokni a PUBG tempójába. A gond az volt velük, hogy tényleg annyira ergyák voltak, hogy jelenlétüket maximum a lőszerpazarlásból vettük észre.

A május 26-án megjelent frissítés ezt hivatott orvosolni, csak egy kicsit túl hatásos volt.

Hirdetés

A botok emberfeletti reakcióidővel válaszoltak az ellenséges játékosok jelenlétére, védhetetlenül pontosan lőttek, és sokan arra kezdtek gyanakodni, hogy átlátnak a falakon, a célkeresztjük automatikusan ráállt a karaktermodellek fejére. A közösség elkezdte Terminátoroknak hívni őket.

Ma a PUBG fejlesztői kiadták a 12.1-es csomagot, ami enyhíti a problémát. A leírás szerint a botok már kevésbé hatásosak a csatatéren. Remélhetőleg ezután már nem kell attól tartanunk, hogy a gép gyaláz le bennünket az online meccsek alatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)