Hirdetés

A PUBG mostantól osztályozza, hogy mekkora bunkó vagy játék közben

|

Újabb próbálkozás a stúdió részéről, hogy a játékosokat rávegye, hogy az online térben is erőltessenek magukra némi jómodort.

Hirdetés

Az internet sosem volt egy Lordok Háza etikett terén, de az elterjedésével egyre többen gondolják azt, hogy a névtelenségbe burkolózva sokkal többet megengedhetnek maguknak, mint a való életben. Sajnos a legtöbben - finoman szólva - nem a lágyabbik énjüket engedik szabadon játék közben, így az online meccsek a kezdetek óta szenvednek a toxikus játékosok miatt. A PlayerUnknown's Battlegrounds fejlesztői most új megoldással álltak elő, hogy megregulázzák a viselkedni nem tudókat.

A legújabb frissítéssel élesedett egy osztályozó rendszer, mely minden játékos neve mögé kiír egy számot 0-tól 5-ig, annak függvényében, hogy milyen viselkedést tanúsított a játék során. Ha szimplán játsszuk a játékot és nem megyünk a játékostársaink agyára, akkor a Reputation Levelünkhöz 5-ös értékelést kapunk.

Hirdetés

Ha azonban meccs közben lépünk ki, olyan dolgokat teszünk, amiért jelentenek minket, esetleg felfüggesztik vagy bannolják a fiókunkat, az értelemszerűen csökkenti a reputációnkat. Az ennek függvényében alakuló osztályzatokat a játékosok neve mellett láthatjuk, emellett feltűnik a Team Finders-ben is, hogy tudjuk, milyen mentalitású játékossal sorsolt össze a szerencse.

Ez egyelőre csak a játékosok számára nyújt figyelmeztetést, de nincs kizárva, hogy egy komolyabb lépést készít elő vele a PUBG Corporation. Simán elképzelhető lenne egy olyan rendszer, mint amit a Fall Guys és az Apex Legends alkalmaz a csalókkal szemben, vagyis egy helyre pakolja a szemetet, aztán szagolják egymást.

A PUBG egy sokkal boldogabb hely lenne, ha a toxikus játékosok külön meccseket kapnának, a viselkedni tudó közönség így békében játszhatna, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)