Hirdetés

A PUBG nem fut 60 fps-sel minden next-gen konzolon

|

Xbox Series S-en sajnos be kell érnünk a picit gyengébb teljesítménnyel.

Hirdetés

Hamarosan egészen remek funkcióval bővül a PlayerUnknown's Battlegrounds, aminek köszönhetően PlayStation 4 Prón és Xbox One X-en is futtathatjuk a játékot 60 fps-sel, full HD felbontás mellett. A jelenlegi konzolok mellett ráadásul a hamarosan érkező, vadonatúj masinákon is elérhető lesz ez a Framerate Priority opció, ami azt jelenti, hogy a konzolos játékosoknak a következő generációban sem kell lemondaniuk a magasabb képkockaszámról.

A Framerate Priority ugyanis elérhető lesz az újgenerációs gépek egy részén is. Xbox Series X-en így elméletileg simán meglesz a 60 fps, ugyanakkor Xbox Series S-en meg kell elégednünk ennek a felével, azaz 30 fps-sel. PlayStation 5-ön a játék szintén elérheti majd a 60 fps-t.

Hirdetés

A fejlesztők egyébként arról írtak egy hivatalos posztban, hogy a tesztelések után kijelenthetik, hogy a játék teljesítménye elképesztően sima és stabil, a következő generációnak hála pedig gyorsak a töltési idők, és alig tapasztalni esést a képkockaszámban.

Egyébként a PUBG jelenlegi játékosai gond nélkül átvihetik majd haladásukat az újgenerációs konzolokra, amelyeken már a megjelenéskor pörgethetjük a battle royale mókát. Sőt, még arra is lesz lehetőség, hogy a jelenlegi és a következő generációs gépek tulajai együtt játszhassanak majd. A Framerate Priority funkció egyébként október 29-én érkezik meg a játékba PS4 Prón és Xbox One X-en.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)