Hirdetés

A PUBG: New State x Among Us esemény elhozta a legrondább fegyverskint, amit valaha láttunk

|

Kevés geek kegytárgyra mondanánk nemet, de ha a PUBG: New State új fegyverét nyújtanák felénk, akkor válaszul kivágnánk az ablakon.

Hirdetés

Mindenki kedvenc digitális társasjátéka, az Among Us beette magát a PUBG: New State-be. A mobilos battle royale ugyan nem a legnépszerűbb videojáték a világon, de a műfaj szerelmesei egész gyorsan rárepültek, és azóta is pörgetik.

A több millió túlélő biztosan élvezni fogja a legújabb eseményt, csak nem biztos, hogy mindenki az új fegyverkinézet után fog kapkodni. Szerencsére az átdolgozott M416-nál több is került a játékba.

Hirdetés

Ha esetleg nem tudnátok, a PUBG: New State x Among Us esemény keretei között a játékosok beszerezhetnek Among Us témájú szereléseket és kiegészítőket, hogy a legfurább skinekben lőhessék agyon egymást. A kollaborációt felvezető trailer egyébként kifejezetten cuki lett.

Az esemény ékköve az M416-os Among Us variáció, aminek egyedi vizuális effektjei vannak. Az Among Us asztronautái például mozognak a fegyver oldalán, de különböző animációi is vannak a flintának tüzeléskor.

Az eseményspecifikus szereléseket egyébként Among Us ládákból rejtik, amelyeket tapasztalati pontok gyűjtésével lehet behúzni. A ládák felnyitásához persze játékbeli valutát kell feláldozni, vagyis ahogy a szépségért, a rondaságért is meg kell szenvedni.

A PUBG: New State x Among Us esemény május 19-ig pörög majd, ami azt jelenti, hogy bőven lesz időtök megküzdeni a borzalmas skinekért. Ne mondjátok, hogy lenne jobb dolgotok is, mert nem hiszem el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)