Hirdetés

A Quantic Dream vadonatúj játéka a Subnauticát idézi

|

A Detroit: Become Human és a Heavy Rain fejlesztőinek újdonságában bálnákat is simogathatnánk, de nem ezen lesz a hangsúly.

Hirdetés

A Star Wars Eclipse megjelenése még odébb van, addig is a Quantic Dream másfajta projekt felett bábáskodik, amelyet meg is mutatott nekünk a gamescom nyitóműsorában. Az Under the Waves egy narratív kalandjáték lesz, aminek keretében egy szürreális utazásra invitálnak minket az Északi-tenger - és az emberi psziché - mélyére egyaránt, a középpontban pedig a gyász áll. 

A '70-es években járunk és egy Stan nevű hivatásos búvárt irányíthatunk, aki azért küzd, hogy túljussunk egy az életét megváltoztató veszteségen és meghatározzuk a jövőjét. Ahogy Stan egyre jobban visszahúzódik az önmaga által választott magányba, furcsa eseményeket kezd el tapasztalni a hullámok alatt és végül egy nehéz döntést kell meghoznia.

Hirdetés

Ezt ígéri a Quantic Dream az általa kiadandó Under the Waves kapcsán, amelyet a Parallel Studio fejleszt. Ilyen élményre számíthatunk:

Egyébként a kiadó és a fejlesztőcsapat partnerségre léptek a Surfrider Foundation Europe szervezettel, hogy támogassák az óceánok védelmét, szóval a komoly téma jótékonysággal is párosul. Az Under the Waves valamikor 2023-ban érkezik meg PC-re (Epic Games Store), PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)