Hirdetés

A Rainbow Six Extraction új trailere a cross-play-ről mesél

|

A Ubisoft taktikai lövöldéjével az összes platformon együtt játszhatunk.

Hirdetés

A Ubisoft Forward egyik legérdekesebb eleme volt az új Rainbow Six leleplezése, amely korábban futott már több munkacímen is (például Quarantine-ként), mielőtt megkapta a végső nevét, az Extractiont. A kooperatív shooterben a Rainbow Six Siege-ben megismert terrorelhárítókkal mehetünk különböző helyszínekre, hogy felvegyük a harcot az idegen fenyegetéssel, ezt pedig nyilván csakis úgy vihetjük véghez, ha összedolgozunk a társainkkal. Ehhez viszont szükség van arra is, hogy egy baráti társaság különböző konzolokon játszó tagjai ne legyenek elvágva egymástól. 

Hirdetés

Szerencsére a Ubisoft gondolt erre, és az 1-3 fős Rainbow Six Extraction teljes mértékben támogatni fogja a cross-platform funkciókat. Ennek értelmében bármelyik masinával is rendelkezünk, együtt zúzhatunk a többiekkel, valamint az elért eredmények és a mentések számára is szabad az átjárás minden bejelentett platformon (PC, Xbox, PlayStation, Ubisoft Connect, felhőplatformok). 

A Rainbow Six Extraction szeptember 16-án jelenik meg. Ti tudjátok már, hogy kivel fogjátok tolni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)