Hirdetés

A Rainbow Six: Siege-ben most bankrablónak állhatunk

|

A Rainbow Six: Siege Grand Larceny eventnek hála most visszarepülhetünk a huszadik század hajnalára, hogy kifosszunk néhány jó öreg páncélszekrényt.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege neve szinte összeforrt a játék mint szolgáltatás fogalmával, és bár a Ubisoft a közelmúltban jó pár baklövést elkövetett, ezzel a játékkal a mai napig rengeteg rajongót csábítottak egy jó kis lövöldözésre. Ma egy újabb esemény élesedett a szervereken, amiben ezúttal bankrablóként kell kipucoljunk néhány széfet.

Hirdetés

A Grand Larceny event kicsit megpiszkálja a szokásos receptet, ugyanis itt a támadóknak nem egy bombát kell hatástalanítaniuk vagy túszokat kell kiszabadítaniuk, hanem megadott számú páncélszekrényt kell kinyitniuk - a védekezőknek értelemszerűen az a dolga, hogy ezt megakadályozzák. Az sem mellékes szempont, hogy minden játékos ugyanazzal a shotgunnal van felfegyverezve, és nem használhatók a drónok sem. 

Ezzel az előzetessel egy kis ízelítőt kaphattok az esemény hangulatából:

A játékmód természetéből fakadóan néhány operátort mellőznötök kell, ugyanis nem vehet részt a bankrablásban Glaz, Nomad, Buck, Montagne, Blitz, Caveira, Kali, Clash, Blackbeard, Lion, IQ, Tachanka, Recruit, Twitch és Mozzie sem. A Grand Larceny ma élesedett és május 19-ig tart majd, ezalatt behúzhattok egy csomó cuccot, ruhát és fegyver skint, amik az 1900-as évek eleji Angliát idézik küllemükkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)