Hirdetés

A Rainbow Six: Siege-ben újabban olyan csalás terjed, mely kirúgja a játékosokat a meccsekből

|

A fejlesztők már vizsgálják a problémát, és megpróbálnak rá megoldást találni, de az első javításuk után még mindig sokan tapasztalják a kellemetlen jelenséget.

Hirdetés

Egyre többen tapasztalták az elmúlt hetekben a Rainbow Six Siege-ben, hogy a meccs közben egyszerűen csak kidobja őket a játék, ezután pedig még a főmenübe sem tudnak visszatérni, csak miután újraindították a játékot. Ez elsőre szervergondnak tűnhet, de a játék fejlesztői szerint egy új csalással van dolgunk, dolgoznak már a védelmen.

Hirdetés

A Ubisoft a játék Twitter oldalán jelentette be, hogy vizsgálják azt a csalást, mely az utóbbi időkben ütötte fel a fejét népszerű játékukban. Azt is hozzátették, hogy egy gyors javítást már most kiadtak, melynek orvosolnia kell a problémás esetek egy részét. A bejegyzés alatt azonban még most is rengetegen panaszkodnak és írják le tapasztalataikat. 

Vannak akiket napi 2-3-szor is kidob a játék, míg akadnak akiknél kevésbé súlyos a helyzet, de azért napi egy alkalom is pont egyel több, mint azt a felhasználók szeretnék. A Ubisoft türelmet kér, és arra bátorít mindenkit, hogy küldjenek nekik videofelvételeket arról, amikor kidobta őket a játék, ezzel is segítve azt, hogy minél előbb elhárítsák a problémát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)