Hirdetés

A Rainbow Six: Siege egyik leggyűlöltebb pályája bekerül a rangsorolt módba

|

A Favela átdolgozása olyan jól sikerült a Ubisoft szerint, hogy a csatatér hamarosan kompetitív helyszínként is megállja majd a helyét.

Hirdetés

Ha van pálya, amit a Rainbow Six: Siege játékosok nagy része megvet, az a Favela. A védőknek rengeteg potenciális betörési pontra kell figyelniük, a támadóknak pedig résen kell lenniük, ha élve akarnak kijutni a kezdőhelyükről.

Egy nyakatekert katasztrófa az egész, de a Ubisoft egy ideje dolgozik már az átalakításán. Eredetileg az volt a cél, hogy az újjáépített Favela az Unranked playlisten lesz csak elérhető, de elég sikeresnek ítélték az új verziót ahhoz, hogy bedobják azt kompetitív felhozatalba.

Hirdetés

Az új Favela jelenleg csak a tesztszervereken próbálgatható, de a Rainbow Six: Siege hivatalos Twitter oldala szerint az éles szervereken is fel fog bukkanni majd a hónap végén.

A pálya alaprajza egyébként nagyban átalakult amellett, hogy vizuális stílusában nem sokat változott. A Ubisoft szerint az új változat nagyrészt pozitív visszajelzéseket kapott, ezért döntöttek úgy, hogy bedobják azt a kompetitív felhozatalba is. A jelenlegi tesztelés eredményei még felülírhatják a döntést, de egyelőre úgy tűnik, hogy nincs okunk aggodalomra.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)