Hirdetés

A Rainbow Six: Siege és a Call of Duty: Ghosts megoldásait is kölcsönveszi Call of Duty: Modern Warfare 2

|

Egy friss szivárgás arra utal, hogy az Infinity Ward srácai nemcsak korábbi trükkjeiket melegítették fel, hanem a konkurenciától is ellestek pár fogást.

Hirdetés

Fáradhatatlanul dolgoznak a Call of Duty: Modern Warfare II-vel foglalkozó adatbányászok, akik a legutóbb kiszivárogtatott információmorzsák után újabb részleteket osztottak meg a széria soron következő darabjáról. Miután néhány héttel ezelőtt még a 2024-es játék egyes elemei is nyilvánosságra kerültek, ezúttal több eszköz és perk játékmechanikájára vonatkozó adatról tudtunk meg ezt-azt. A szivárogtatásokhoz kapcsolódó képeket a Twitter már letiltotta a szerzői jogok megsértése miatt, de a szöveges infók megmaradtak, így idő előtt már megtudhattunk néhány újdonságot Modern Warfare II-ről.

Hirdetés

A brit Reality nevű adatbányász értesülései alapján a taktikai kamera olyan eszköz lesz, amit egy falra lehet rögzíteni, hogy azzal szemmel tarthassuk a környezetünket. Ez nem teljesen új mechanika, ugyanis a 2013-ban megjelent Ghostsban már lehetett ehhez hasonló kamerát használni.

Szokatlanabb viszont a felfújható csali, amivel garantáltan meg lehet lepni az ellenfeleket. Az úgynevezett Stimpistol mechanikája pedig ismerős lehet azoknak, akik játszottak a Rainbow Six: Siege-dzsel. Az eszközzel biztonságos távolságból lehet feléleszteni a társakat, kérdés, hogy ez egy pörgős CoD multiplayer meccsen milyen módon fog működni.

A szivárogtatók említették még a Battle Rage mechinkát is, ami vélhetően nem perk, hanem field upgrade lesz, és ennek köszönhetően elég komoly bónuszokat kapunk. A gyors regeneráció mellett hamarabb frissül a taktikai sprint, illetve a karakterünk ellenálló lesz a taktikai eszközök hatásaival szemben.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Reality több képet is megosztott lehetséges killstreakekről (Thermobaric Strike, Fuel Bomb, Smoke Airdrop), de azokat már szintén törölte a Twitter, azonban az egyes játékmódok ikonjai még elérhetőek a profilján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)