Hirdetés

A Rainbow Six: Siege halloween eseménye új szörnyskinekkel tér vissza

|

A Doktor's Curse szörnyű jelmezbe öltöztet még néhány operátort, és visszahozza a taktikai bújócskázást is.

Hirdetés

Ismét itt a Rainbow Six: Siege halloween ünnepéhez igazított eseménye, a Doktor's Curse, és még több szörnyeteget hoz magával. A buli új skinekkel és a sokak által imádva gyűlölt bújócskával az igazi, amiben a támadók fegyverekkel vannak felszerelve, a védők pedig egy láthatatlanná tevő képességgel.

Az utóbbi társaság célja, hogy mindannyian túléljék a kört, miközben a Jackal, Lion és Sledge karaktereket irányító játékosok le akarják vadászni őket.

Hirdetés

Elég egyszerű formuláról beszélünk, amely cserébe meglehetősen szórakoztató és bőven megfelel arra, hogy eltöltsünk vele egy-egy estét. Két bújócska között azért csomagnyitogatásra is lesz lehetőség, és most érdemes is összeszedni annyi loot zacskót, amennyit csak tudunk. A Doktor's Curse esemény ideje alatt minden halloweeni cucc visszatér, azokat pedig szerencsés nyitásokkal tudjuk majd behúzni.

A Doktor's Curse október 12-én indult és november 2-ig tart.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)