Hirdetés

A Rainbow Six: Siege halloweeni eseménye bábjelmezbe öltöztet majd mindenkit

|

Az adatbányászok sosem alszanak: ezúttal megtalálták a következő játékbeli esemény egyes darabkáit.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege közösségének egy tagja előásott darabokat a kliensből, melyek arra utalnak, hogy az idei halloweeni esemény bábos témájú lesz. A Sugar Fright névre keresztelt buli hoz egy mókás, deathmatch stílusú játékmódot, és új Alpha Packokat, melyek tartalmai valószínűleg jobban illenének a Muppet Show szereplőinek kezébe, mint a Rainbow Six operátoraiéba.

Hirdetés

A játékmód maga egy Kill Confirmed-szerű deathmatch lesz, ahol a célunk többiek kiiktatása. Miután lelőttünk valakit, össze kell szednünk a tárgyat, amit dobnak. Erről már egy kis videós betekintő is készült, bár egyelőre csak egy fehér, textúra nélküli doboz jelzi a begyűjtendő tárgy helyét.

A mókát egyébként bábjelmezek és maszkok dobják majd fel, melyeket minden karakter magára ölt majd a meccsek elején. Reméljük, hogy a szerelések lesznek olyan mókásak, mint az Alpha Packok csomagolása.

Y5S3 exclusive event alpha pack from r/Rainbow6

A Rainbow Six: Siege következő tartalmi frissítése behozza Sam Fishert és az átdolgozott Tachankát. A Shadow Legacy névre keresztelt DLC 2020. szeptember 14-én érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)