Hirdetés

A Rainbow Six: Siege következő frissítése három pályát is át fog alakítani

|

Az Operation: Crystal Guard új operátora már bemutatkozott, de nem csak a karakterfelhozatal fog bővülni a frissítés megjelenése után.

Hirdetés

A Ubisoft gyakran nyúl vissza a múltba, hogy régi karaktereket vagy helyszíneket dolgozzon át. A Rainbow Six: Siege lassan egy 6 éves lesz, így néha szükség van arra, hogy a korábbi tartalmakat felhozzák a jelenlegi szintre.

Nincs ezzel semmi gond, de a megújulás folyamata általában apránként szokott haladni. Ezúttal a stúdió úgy döntött, hogy most bevállal egy nagyobb renovációt, és lendületből rendbe teszi a Coastline, Bank, és a Clubhouse pályákat is.

Hirdetés

Mivel három átalakításról van szó, így persze nem számíthatunk brutális átdolgozásokra, de a fenti hármas több ponton is átalakul majd a kiegyensúlyozottabb tűzharcok kedvéért.

A Coastline ablakait el lehet majd barikádozni, a Bank felvonóit könnyebb lesz kihasználni, a Clubhouse egyes falait pedig nem lehet majd áttörni. Ezek csak a fontosabb változások, de még egy rakat kisebb-nagyobb átalakításra számíthatunk ezeken a csatatereken.

A pályák hamarosan tesztelhetőek lesznek, mivel a Crystal Guard frissítés még a mai napon elérhetővé válik a teszt szervereken. Az éles megjelenés időpontja még nem ismert, de ha a Ubisoft tudja tartani a szokásos tempót, akkor nagyjából három hét múlva számíthatunk rá.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)