Hirdetés

A Rainbow Six: Siege új eseménye kárpótol az Extraction késésért

|

Három hétig pörög majd a Rainbow Six: Siege-ben a co-op spin-off inspirálta Containment esemény.

Hirdetés

A Rainbow Six Extraction sajnos csúszni fog, de a Rainbow Six: Siege majd kárpótolja azokat, akik a Chimera parazita fertőzöttjeire akarnak vadászni. A Containment címen futó esemény már beindul, és egészen augusztus 24-ig pörög majd.

A sztori középpontjában ugyanaz a parazita szerepel, amire az Extractionben és a 2018-as Operation Chimera eseményben is építenek, építettek.

Hirdetés

Ellentétben a spin-off-fal, a Containment egy PvP csatákra koncentráló frissítés lesz. A játékosok az átdolgozott Consulate pályán küzdhetnek meg egymással, ahol a támadók a REACT szervezet ügynökeit alakítják, és feladatuk, hogy elpusztítsanak minden idegen behatolót.

Eközben a védők alakítják a földönkívüli behatolókat, akik felveszik a támadók külsejét, megpróbálnak beszivárogni az ellenség soraiba, és lemészárolni őket.

Az új játékmóddal és átalakított pályával egy rakat kozmetikai apróság is érkezik, így a gyűjtőknek érdemes lesz majd felkeresniük a játékbeli boltot.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)