Hirdetés

A Rainbow Six: Siege új operátora olyat tud, amivel teljesen felborítja az egész játékot

|

Azami tényleg egy egészen újfajta kütyüvel fogja feldobni a meccseket, de nem csak emiatt izgalmas a Rainbow Six: Siege következő szezonja.

Hirdetés

Sok új operátorral bővült az elmúlt években a Rainbow Six: Siege, és a kezdeti, némileg egyszerűbb eszközök után jó néhány futurisztikusabb darab is bekerült a játékba.

Így a támadók sokféle módon képesek betörni például a megerősített falakat, a védők pedig szintén változatos kütyüket használva igyekezhetnek elkerülni ezt. A következő karakter viszont képes lehet arra, hogy könnyedén megfordítsa a meccseket, ráadásul mindezt egy nagyon stílusos eszközzel teheti meg.

Hirdetés

A Ubisoft hivatalosan is leleplezte a Siege hetedik évének első szezonját, ami a Demon Veil nevet kapta, és nem kevés újdonsággal kecsegtet. A folytatásban ismét egy védő operátorral bővül a játék, méghozzá a japán Azami személyében, aki végre tényleg egészen egyedi dolgot tud. A Kiba Barrier nevű, eldobható kunai segítségével gyakorlatilag képes betapasztani a támadók által ütött lyukakat a falakon, elzárva előlük az utat. Természetesen máshol is bevethető a kütyü, ha éppen gyorsan kellene megállítani a rohamot.

Becsapódás után a Kiba Barrier egy különleges anyagot kieresztve pakol az ellenfelek elé új akadályt, ami ugyan golyóálló, de néhány ütéssel, illetve robbantással el lehet pusztítani. Azaminál várhatóan négy kunai lesz, ám a cooldown miatt elvileg nem kell attól félni, hogy a kör utolsó másodperceiben képes lesz gyorsan betapasztani minden betört falat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ha kíváncsiak vagytok arra, milyen lesz az a spéci kunai akció közben, érdemes meglesni a Ubisoft bemutatóját, amiből további hasznos infókat tudhattok meg az új operátorról.

A Demon Veil másik nagy újdonsága, hogy végre ismét egy vadonatúj pályával fog bővülni a Siege, amire bizony már 2019 óta nem volt példa. Ez az Emerald Plains, ami egy írországi, hangulatos kastélyba kalauzolja el az operátorokat, akik értelemszerűen itt is apró darabokra lőhetik a berendezéseket és a falakat. Ha minden igaz, ez is egy kompetitív csatatér lesz, szóval esélyes, hogy találkozunk majd vele a rangsorolt meccseken.

Újdonság még, hogy a friss szezon megérkezésével a Team Deathmatch játékmód is végleg bekerül a játékba. Nektek hogy tetszik egyelőre a Demon Veil? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)