Hirdetés

A rajongói Portal folytatásban egy harmadik kaput is kapunk, ami egy másik idővonalba küld minket

|

Ha esetleg túl könnyűnek értékeltétek volna a Portal 2 pályáit, akkor ott van neked a Portal Reloaded.

Hirdetés

A Portal mindkét része emlékezetes kalandokat és mémeket hozott nekünk, de egyelőre úgy tűnik, hogy nélkülöznünk kell a folytatást. A Portal 2 április 18-án lett 10 éves, ennek örömére pedig egy lelkes modder csapat úgy döntött, hogy maguk hozzák el a "harmadik" részt.

A Portal Reloaded technikailag egy mod, de jóval többet hoz pár új pályánál. Itt a szokásos kék és sárga portálok mellett egy zöldet is kapunk, amivel az időben utazhatunk.

Hirdetés

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az új pályák kihívásait két külön idővonalban kell megoldanunk, ami tovább bonyolítja az egyébként sem egyszerű puzzle játékot. A PORTIANS csapat minden erejével azon volt, hogy az új kihívásokat egy minőségi kiegészítésbe csomagolja, ezért új soundtracket, és szinkront is felvettek a modhoz. Az eredmény lenyűgöző:

A Portal Reloaded a Steamen keresztül ingyenesen letölthető minden Portal 2 tulajdonos számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)