Hirdetés

A rajongók akárhányszor meglátják Sebastian Stant, aktiválni akarják a Tél Katonáját

|

Már jó ideje küzd a színész azzal a problémával, hogy akárhol jár, elkezdik neki sorolni a kulcsszavakat, amikkel Buckyból a Tél Katonája lett.

Hirdetés

Híresnek lenni eleve nem könnyű, az MCU egyik színészének lenni meg pláne nem: bár Bucky Barnes korábban inkább mellék-, mintsem főszereplő volt, Sebastian Stan a karakterének köszönhetően rengeteg rajongót gyűjtött, a The Falcon and the Winter Soldier sorozattal pedig még előrébb lépett. Elmondása szerint azonban a széria sem kellett ahhoz, hogy a mindennapokban egy olyan problémával szembesüljön, amivel mások nem.

A színész a BBC Radio 1-nak beszélt arról, hogy kimondottan gyakran mennek oda hozzá és próbálják meg előhívni A Tél Katonáját.

Hirdetés

"Gyakran megesik. Például kávézókban is. És mindig nagyon mókás. Megtisztelő is, gondolom. Mindig magával ragad... Néha bele kell néznem emberek szemébe, és azt mondani, »Nem, nem fogok a Tél Katonájává változni, amikor kimondod ezt. Mondogathatod, talán mondogatnod is kell, talán ez egy olyan pillanat, amit együtt kell megélnünk itt, most. De semmi őrültség nem fog történni.«"

Az Amerika Kapitány: Polgárháborúban Zemo rájön, milyen szavakkal lehet előcsalogatni Buckyból a Tél Katonáját, és meg is próbálja bevetni ezeket. Alább látható a jelenet, amiben oroszul hangzanak el a kifejezések.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)