Hirdetés

A rajongók dönthetnek a Legacy of Kain franchise sorsáról

|

A Crystal Dynamics egy kérdőívben szeretné felmérni, hogy a rajongók milyen folytatásnak (vagy remake-nek) örülnének a legjobban.

Hirdetés

Hatalmas port kavart a Square Enix néhány hónappal ezelőtt, amikor bejelentette, hogy az összes nyugati játékfejlesztő stúdióját áruba bocsájtja, illetve azokat a franchise-okat is, amelyek ezeknek a stúdióknak a kezeiben vannak.

A vevő végül a mindent bekebelező Embracer Group lett, akik most 300 millió dollárért olyan klasszikus franchise-ok felett vették át az irányítást, mint a Tomb Raider, a Thief vagy a már sajnálatos módon régóta pihenő Legacy of Kain.

A Legacy of Kain az ezredforduló egyik legjobb sorozata volt és mindene meg is volt ahhoz, hogy időtálló franchise tudjon maradni: komplex történet, kiváló látvány és zene, valamint remek játékmenet jellemezte a szériát, de a 2003-as Legacy of Kain: Defiance megjelenését követően mégsem tudta fenntartani a lendületét a franchise, ezen pedig még a 2015-ös multiplayer spin-off sem tudott segíteni.

A Square Enix stúdióinak áruba bocsájtásával most visszakerült a Crystal Dynamicshoz a sorozat, akik úgy tűnik, hogy feltétlenül szeretnének visszatérni Nosgoth sötét világához, ugyanis nemrég egy kérdőívet kezdtek el körbeküldeni, amelyben a játékosoktól szeretnék megtudni, hogy milyen jellegű folytatás érdekelné őket.

Hirdetés

A kérdéssor kitér a játékmenetre, a történetre, illetve arra is, hogy a rajongók egy remake-et vagy egy folytatást preferálnának, ami azt jelenti, hogy talán a korábbi pletykákkal ellentétben a Crystal Dynamics még nem kezdett el konkrétan dolgozni az első részek felújításán.

Ha szeretnétek ti is beküldeni a véleményeteket, akkor a kérdőívet itt tudjátok kitölteni. Ti hogyan képzelitek el a Legacy of Kain feltámasztását? Folytatnátok Kain és Raziel történetét vagy teljesen új szereplőkkel kellene továbbmenni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)