Hirdetés

A rajongók már elkezdték összerakni a GTA VI térképét a szivárgások alapján

|

Bár a Rockstar még jó ideig nem szeretett volna semmit sem mutatni a játékból, csúnyán keresztülhúzták a tervét.

Hirdetés

Miközben a Rockstar és a Take Two próbálják levadászni a kiszivárgott anyagokat, valamint az FBI-jal együttműködve a történtek felelősét vagy felelőseit, a rajongók is munkához láttak. A Kotaku jelentése szerint egy csapat nekiült, hogy a videók alapján elkezdje összeollózni a Grand Theft Auto VI körülbelüli térképét.

Köszönhetően az elképesztő mennyiségű anyagnak, van miből dolgozni, de a srácoknak azért így is elő kellett venniük a kreativitásukat a hiányos területek feltöltéséhez.

Hirdetés

Az eredmény egyébként egész lenyűgöző. Nyilván messze vagyunk még attól, hogy teljességében láthassuk a Grand Theft Auto VI végső helyszínét, de már e durva becslés alapján is egy hatalmas világ rajzolódik ki előttünk.

A srácok egyébként meglehetősen alapos munkát végeztek. A fenti tweet fotójában minden apró nyomot és helyszínt külön kiemeltek, ami segít elhelyezni pálya különböző elemeit azoknak, akik látták már a kikerült videókat. Lenyűgöző a dolog, amiben csak az a szomorú, hogy egy sajnálatos esemény szülte.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)