Hirdetés

A rajongók már meg is fejtették a rejtélyes Mass Effect 4 üzenetet

|

Nem tartott sokáig a nyomkeresés, a közösség pillanatok alatt megtalálta a rejtett üzenetet.

Hirdetés

Nem először fordul elő, hogy valamilyen videojáték kedvcsinálójában a fejlesztők titkos üzeneteket rejtenek el. Valamikor ezeket pillanatok alatt dekódolják, de olyan is előfordul, hogy annyira jól van elrejtve a titkos tartalom, hogy akár hónapokig senkinek sem tűnik fel.

Nemrégiben például a Silent Hill: Townfall videójában voltak titkosított tartalmak, amiket a közösség egy szempillantás alatt visszafejtett, és nem volt ez másképp a tegnap nyilvánosságra került Mass Effect videóval sem.

Hirdetés

Tegnap volt a Mass Effect nap, amit természetesen a BioWare sem felejtett el. A fejlesztők egy rövidke, látszólag semmitmondó videóval ünnepelték a játéksorozatot, bár felhívták rá a figyelmet, hogy van valami rejtett tartalom is a képkockák mögött, ami miatt érdemes lehet letölteni jó minőségben is a rövidke, mindössze 25 másodperces anyagot.

A hangot pillanatok alatt megtisztították, így hallhatóvá válik, ahogy Liara T'Soni a következőt mondja:

Pontosan, a tanács nagyon mérges lesz... bár mostanra megtanulhatták, hogy nem becsülhetik alá az emberi dacosságot.

Egyelőre sajnos nincs sok információnk a következő Mass Effect epizóddal kapcsolatban, így nem tudjuk, merre halad tovább a történet, de úgy tűnik, hogy a jövő emberi faja valami turpisságon dolgozik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)