Hirdetés

A Rapidshare is behúzta a féket a kalózkodás miatt

|

Úgy tűnik, hogy a Megaupload felhasználói átvándoroltak a Rapidshare-hez, ami ennek nem nagyon örül.

Hirdetés

A Rapidshare jelentősen lassította a letöltések sebességét, méghozzá 30 KB/sec-re, amit azzal magyarázott, hogy a Megaupload bezárása óta nagymértékben megnőtt az ingyenes felhasználók által generált adatforgalom. Az meg ugyebár jelentős részben illegális tartalmak mozgatását jelenti, amitől a Rapidshare gárdáját kirázza a hideg, ugyanis nem szeretnék, hogy egy kokainbáró hadseregével megegyező számú kommandós rúgja rájuk az ajtót, mint ahogyan ezt Dotcom úrral is tették. A sebességkorlátozás az ingyenes felhasználókra vonatkozik, azonban óhatatlanul érinti a RapidPro tagokat is, akiknél igen furcsa szabályozások léptek életbe, melyeket egyes személyiségi jogokkal foglalkozó szervezetek aggályosnak találhatnak. Részletesen a PCWorld vonatkozó cikkében olvashattok minderről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)